Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2007 18:15

Французькі транспортники погрожують новим страйком

Лідери профспілки CGT Паризького транспортного управління (RATP) мають намір провести 12 грудня страйк, оскільки переговори з керівництвом підприємства і представниками уряду з питання про реформу пенсійних пільг проходять незадовільно, передає агентство AFP.

Як повідомляє агентство Reuters, анонсований страйк триватиме 24 години. Тим часом, за словами представників профспілки, якщо керівники підприємств і влади на найближчому раунді переговорів, наміченому на 11 грудня, задовольнять їхні вимоги, то страйк може бути скасований.

Крім того, про проведення страйку 12 грудня також заявили п"ять профспілок Французьких залізниць (CGT, FO, l"Unsa, CFTC та CFE-CGC), члени яких також залишилися незадоволеними ходом переговорів по компенсаціях за відміну пенсійних пільг.

Нагадаємо, що в середині листопада дев"ятиденний страйк транспортних службовців громадського транспорту: машиністів потягів і метро, водіїв автобусів і трамваїв, практично паралізував країну. Профспілки пішли на поступки після того, як влада та представники підприємств запропонували провести тристоронні переговори.

При цьому вони заявили про те, що постараються створити "відповідний клімат", щоб примусити працедавців почути їхні вимоги і піти на поступки, пригрозивши знов почати безстроковий страйк прямо перед різдвяними святами, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Французькі транспортники погрожують новим страйком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути