Ексклюзиви
пʼятниця, 06 липня 2007 14:59

Forbes назвав "найагресивніших" кандидатів в президенти США

Журнал Forbes провів своє опитування, щоб виявити найкрасивіших, найреспектабельніших, найагресивніших і найнудніших кандидатів з більш ніж 40 кандидатів в президенти США.

Найкрасивішим кандидатом з явним відривом від решти всіх претендентів на звання господаря Білого дому названий моложавий 53-річний блакитноокий демократ Джон Едвардс, який розвернув свою виборчу кампанію під девізом "Завтра починається сьогодні". Безумовним лідером президентської гонки за зовнішніми даними його назвали 33% респондентів, а серед представниць жіночої статі таку точку зору розділяють більше 40%.

У розділі "найагресивніших" кандидатів на пост президента країни не знайшлося рівних сенаторові штату Нью-Йорк і колишній першій леді США Хілларі Клінтон (44%). Ймовірно, таким чином опитані оцінили інтенсивність критики кандидата на адресу не тільки діючого президента Джорджа Буша, але і своїх внутріпартійних конкурентів.

Більше всіх довіри у виборців викликає колишній глава Нью-Йорка республіканець Рудольф Джуліані, який одержав після фатальних подій 11 вересня 2001 року титул "мера Америки".

Титул "найнуднішого політика" заробив колишній віце-президент США демократ Альберт Гор. На думку журналу, першість в такому рейтингу означає для політика ні що інше як "прощальний поцілунок" електорату.

Опитування було проведенне серед тисячі дорослих респондентів в різних регіонах країни серед різних соціальних груп.

Вибори в США відбудуться в листопаді 2008 року, проте експертне співтовариство США, намагаючись зважити шанси кандидатів проводить різні опитування і рейтинги, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Forbes назвав "найагресивніших" кандидатів в президенти США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути