Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2007 20:59

Фонд Фельдмана визнано найкращим благодійним фондом

Міжнародний благодійний "Фонд Олександра Фельдмана" (ФАФ) став переможцем першого Національного конкурсу "Благодійник року" в номінації "Благодійний фонд року".

Як повідомили у прес-службі Фонду, нагородження відбулося сьогодні, 13 грудня, в рамках щорічного проекту Національної телерадіокомпанії України.

Фонд визнано кращим серед 36 благодійних організацій України. Переможцями конкурсу національного рівня стали 5 благодійників, які внесли найбільший внесок у вирішення соціальних проблем. Також журі конкурсу визначило кращих благодійників у кожній області України.

У повідомленні також наголошується, що дана оцінка діяльності Фонду є результатом 10-річної роботи, за час якої ФАФ направив на благодійні цілі близько 50 млн. грн., надав адресну допомогу більш ніж 37 тис. осіб і майже 4 тис. організацій. На сьогодні Міжнародний Благодійний фонд О.Фельдмана - одна з найбільших в Україні організацій, які працюють у сфері благодійності, меценатства, недержавної культурної і соціальної політики.

Засновник і голова Фонду, народний депутат України (фракція БЮТ) О.Фельдман у зв`язку з цим зазначив: "Змінити світ на краще – непросте завдання, але не намагатися це робити – помилка, яку не можна вибачити".

Конкурс "Благодійник року" відбувся в Україні вперше, його метою є публічне визнання представників українського бізнесу за здійснення благодійної діяльності, спрямованої на вирішення актуальних суспільних проблем, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Фонд Фельдмана визнано найкращим благодійним фондом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути