Ексклюзиви
середа, 07 травня 2008 14:30

Ферджі оголилася для журналу Harper"s Bazaar (ФОТО)
8

Популярна американська співачка Фергі (Fergie), справжнє ім"я якої Стейсі Енн Фергюсон (Stacy Ann Ferguson), опинилася на обкладинці сінгапурського видання Harper"s Bazaar.

Фергі почала свою співочу кар"єру у 2003 році як учасниця групи "Black Eyed Peas", в якій замінила Кім Хілл. Зараз Фергі також займається сольною кар"єрою.

Нещодавно співачка написала пісню "Labels Of Love", яка стане головною темою до повнометражного фільму "Sex & The City: The Movie", поставленому голлівудськими кінематографістами на основі популярного телевізійного серіалу. Картина, яка, ймовірно, стане головним хітом сезону, вийде на екрани 28 травня. Цього ж дня на прилавках магазинів з"явиться і оригінальний саундтрек до стрічки.

"Я виросла на серіалі "Секс і місто", - говорить Фергі. - Ми з моїми подруги не пропускали жодної серії. Мені дуже подобається цей серіал і його головні героїні, тому я з радістю прийняла запрошення взяти участь в проекті".

Фото Etoday
Зараз ви читаєте новину «Ферджі оголилася для журналу Harper"s Bazaar (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути