Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 19:16

Фельдшерів "швидкої" побили спортсмени

Близько одинадцятої вечора 26 грудня біля спортзалу школи N5 у місті Шостка на Сумщині побили двох фельдшерів станції швидкої допомоги. Медики приїхали на виклик, але отримали стусани та легкий струс мозку.

— Біля школи нас зустріли близько десяти нетверезих агресивно налаштованих чоловіків 20–30-річного віку, — розповідає 38-річний фельдшер Сергій Коваль. — Провели в спортзал. Там у калюжі крові лежав молодий чоловік. У нього була переламана основа черепа. Треба було зафіксувати поранену голову спеціальним коміром. Цього зробити нам не дали. Постійно заважали оглядати постраждалого, підганяли. Нетверезі знайомі пацієнта принесли ноші, кинули на них товариша. Ми з колегою відібрали ноші в хлопців, понесли самі. На виході зі школи я отримав удар у потилицю. Бачу, молодик збирається бити ще. Дістав мобільник, збирався дзвонити в міліцію. Мені зарядили кулаком у висок. Ми з колегою та постраждалим закрилися в машині, викликали другу "швидку" та міліцію. Після приїзду правоохоронців молодики порозбігалися.

— Я наляканий таким розгулом хуліганства, — говорить головний лікар Шосткинської станції швидкої допомоги Анатолій Александренко, 52 роки. — У нас працюють жінки. Як вони захищатимуться від нападників? Адже санітарів у штаті не передбачено. До того ж міліція відмовила в порушенні кримінальної справи по факту побиття фельдшерів.

Зараз ви читаєте новину «Фельдшерів "швидкої" побили спортсмени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути