вівторок, 11 серпня 2020 12:22

Фельдшер швидкої допомоги і молода мама бореться з раком крові

Фельдшер швидкої допомоги і молода мама бореться з раком крові
24-річна Лілія Білик має рак крові: Фото: Роман Білик

24-річна Лілія Білик з Умані на Черкащині перебуває в онкологічній клініці "Інновація", що в селі Лютіж Вишгородського району Київської області. В жінки виявили гострий лімфобластний лейкоз – рак крові. На лікування щодня йде від 10 до 15 тис. грн.

"В середині липня Лілію почали турбувати болі в спині та області шиї. Порадили звернутися до невролога. Він виписав лікування на п'ять днів. Але дружині не легшало. Тому направили до ендокринолога. Лілія здала аналіз крові. Показники були не в нормі. Ми поїхали обстежитися в клініку "Інновація". Я чув від багатьох людей, що тут працює найкращий гематолог. Тут Лілії поставили діагноз – рак крові і призначили хіміотерапію. В день потрібно від 10 до 15 тисяч гривень. Ми з Лілією є фельдшерами швидкої допомоги. Дружина пропрацювала три роки на виїздах до діток. Лілія перебуває в декретній відпустці. Маємо донечку Олександру, 1,8 роки. Я звертаюся до небайдужих людей за допомогою на лікування моєї дружини. Будемо всім вдячні за кожну гривню", - розповідає Gazeta.ua чоловік Роман Білик.

Реквізити для допомоги:

карти Приватбанку: 4149 4991 3829 8425 (Білик Лілія Вікторівна) або

4149 4991 3350 7473 (Білик Роман Михайлович).

Зараз ви читаєте новину «Фельдшер швидкої допомоги і молода мама бореться з раком крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути