Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2007 19:51

Євросоюз не визнав вибори в Абхазії

Від імені Європейського Союзу головуюча у даний час Німеччина в понеділок офіційно оголосила про те, що не визнає законними парламентські вибори, що відбулися 4 лютого в Республіці Абхазія.

Як наголошується в тексті заяви, що надійшла, "Європейський Союз підтверджує свою повну підтримку територіальної цілісності Грузії в міжнародно визнаних межах і підкреслює, що не визнає законність так званих парламентських виборів, що відбулися 4 лютого 2007 року в Абхазії (Грузія), так само як і комунальних виборів від 11 лютого 2007 року".

На думку ЄС, мовиться далі в заяві, "вибори в цьому районі Грузії можуть бути проведені тільки після надання всім біженцям і внутрішнім мігрантам має рацію повернутися в свої будинки в умовах безпеки і гідності".

- Європейський Союз настійно закликає сторони негайно відновити переговори, щоб мирним шляхом знайти рішення конфлікту, - мовиться в заяві країни-голови ЄС, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Євросоюз не визнав вибори в Абхазії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути