вівторок, 18 листопада 2008 13:03

Європейські і азійські ринки продовжують падати

Європейські і азійські ринки продовжують падати

Європейські акції впали в ціні на ранковій торговій сесії у вівторок після понесених втрат на фондових біржах Азії. Головні індекси - Лондона, Парижа та Франкфурта - знизилися до 1%.

Раніше зниження курсу акцій було зафіксоване на азіатських фондових біржах. Так індекс фондової біржі в Токіо ( Nikkei 225 index) знизився до 1.8% на вечірній торговій сесії вчора, тоді як індекс на Австралійських біржах ( All Ordinaries index) зупинився на показнику 3.5%. В Сеулі індекс KOSPI впав до 3%, а індекс Hang Seng в Гонконзі зменшився до 4.5%.

На Вол Стріт інвестори спостерігають за великим скороченням робочих місць в одній з головних американських фінансових компаній "Сітігруп", яка звільнила близько 50.000 працівників, а також за даними тижневого звіту з промислової діяльності, який зафіксував зниження як індексу Доу-Джонсона для акцій промислових компаній, так і індексу Standard & Poor"s 500 до 2.6% в понеділок.

"Ніхто не знає, що зараз робити, - говорить Дейв Ровеллі, керівник торгівлі звичайними акціями в канадській акціонерній компанії Canaccord Adams. - Ми знаємо, що переживаємо кризу, але не знаємо, як довго вона триватиме."

Дейв Ровеллі також додав, що найближчим часом увага Вол Стріт буде прикута до долі трьох найбільших автовиробників - General Motors, Ford Motor та Chrysler, повідомляє CNN.

Зараз ви читаєте новину «Європейські і азійські ринки продовжують падати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути