Ексклюзиви
вівторок, 03 червня 2008 15:27

Евеліна Іркулова викинула немовля біля школи

19 травня поряд зі стадіоном школи N21 у Хмельницькому учень 2-го класу знайшов чорний пакет. Хлопчик відкрив його й побачив тіло немовляти. Прибули міліціонери. Підключили до пошуків спеціалістів із дресированими собаками.

— Того ж дня вдалося затримати підозрювану, — розповідає начальник Зарічанського відділу міліції Сергій Бакун. — Жінка зізналася, що народила немовля вдома.

20-річна Евеліна Іркулова працює в перукарні. Вагітність приховувала. Ані мати, ані молодший брат, з якими живе жінка, нічого не підозрювали. Не знав про дитину і її біологічний батько. Евеліна каже, що якось напідпитку переспала із чоловіком і завагітніла. Народжувала вдома. Мати й брат були в селі.

— Дитина народилася живою. Після пологів я більше суток не вставала з ліжка. У другій кімнаті лежав син. Наступного дня я пішла подивитися, а він уже був мертвим. Не хотіла, щоб про це хтось знав. Тому поклала дитину в пакет, винесла до спортивного стадіону школи та сховала у кущах, — зізналася жінка правоохоронцям.

Судмедекспертиза з"ясовує, народилася дитина живою чи мертвою. Якщо живою, то проти матері порушать кримінальну справу.

Понад два роки тому у Хмельницькому жінка також народила вдома й винесла немовля на смітник. Його помітила поштарка. Хлопчика вдалося врятувати.

Зараз ви читаєте новину «Евеліна Іркулова викинула немовля біля школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути