пʼятниця, 11 липня 2008 16:07

Евакуйовані з міста Каган в результаті вибухів, повертаються в свої будинки

Люди, евакуйовані з міста Каган в результаті вибухів на військовому складі в Бухарській області Узбекистану, повертаються в свої будинки.

Як повідомив в п"ятницю керівник Центру по управлінню надзвичайними ситуаціями МНС Узбекистану Мухтар Мухиддінов, в районі і області в нормальному режимі працюють всі організації, підприємства, аеропорт, автостанції, магазини, ринки, функціонують місця відпочинку людей.

"Евакуйовані з небезпечної зони громадяни повертаються в свої будинки. Органи місцевої влади надають людям необхідну допомогу. У Каганськом районі і в цілому у всій Бухарській області життя входить в нормальне русло", - сказав Мухитдінов. Ведеться оранка площ, звільнених від зернових культур, на бавовняних полях проводяться планові агротехнічні заходи.

Вночі 10 липня на ракетно-артилерійському складі військової частини міністерства оборони республіки, розташованої в Каганы, сталося займання, що призвело до пожежы і вибуху боєприпасів, що знаходилися там. За попередніми даними, в результаті вибухів загинули три людини, постраждала 21 людина, повідомляє "Інтерфакс".


Зараз ви читаєте новину «Евакуйовані з міста Каган в результаті вибухів, повертаються в свої будинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути