вівторок, 30 жовтня 2007 12:19

Естонка померла під час сексу в дворі будинку

Минулого тижня в естонському місті Нарва під час статевого акту в дворі житлового будинку померла жінка. Як розповів журналістам комісар кримінального відділу Ідаської префектури поліції Анатолій Малишев, це сталося в середу минулого тижня у дворі будинку N 5 по вулиці Вийду. Рано вранці від мешканців будинку в поліцію надійшов виклик. Людина, яка дзвонила, повідомила, що в них у дворі чоловік і жінка займаються сексом.

Поліцейські, що прибули на місце, виявили напіводягнених чоловіка і жінку. До того моменту жінка вже була мертва. Проведений наступного дня розтин не виявив жодних ознак насильницької смерті - слідів насильства і опору виявлено не було. Можливо, причиною смерті став поганий стан здоров"я померлої. Остаточна причина смерті буде встановлена пізніше, але поки немає підстав припускати злий намір.

За словами чоловіка, він познайомився з жінкою в кафе Imbis, після чого тривалий час розпивав із нею алкогольні напої на вулиці. Потім парочка вирішила зайнятися любов"ю, повідомляє Postimees з посиланням на "Нарвську газету".

Зараз ви читаєте новину «Естонка померла під час сексу в дворі будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути