Ексклюзиви
вівторок, 24 квітня 2007 11:38

Естонці виявилися найоптимістичнішими громадянами Євросоюзу

60 відсотків жителів Естонії вірять в поліпшення свого життя протягом найближчих п"яти років. Це найвищий показник в Євросоюзі. 69 відсотків жителів Естонії вважають, що їх життя покращилось за останні п"ять років, з"ясовується з проведеного недавно дослідження Eurobarometer, передає EPL Online.

На другому місці по оптимізму в Євросоюзі знаходяться Латвія і Ірландія, де 62 відсотків населення вірять в те, що життя зміниться до кращого в найближчі п"ять років.

Найбільш песимістично настроєні жителі Угорщини. Там 46 відсотків населення вважає, що життя змінилося до гіршого, а 38 відсотків вірять в те, що буде ще гірше.

Болгари і німці вважають, що їх життя за останні п"ять років особливо не змінилося.

В середньому по ЄС 39 відсотків жителів країн-членів Європейського Союзу вважають, що їх життя стало краще, 35 відсотків вважають, що життя не змінилося, і 25 відсотків говорять, що їх життя стало гірше.

41 відсоток всіх жителів ЄС вірять, що за п"ять років їх життя зміниться до кращого, 40 відсотків сподіваються на продовження свого нинішнього положення, а 14 відсотків вважають, що життя стане гірше.

Найбільше європейці стурбовані проблемами дорожнечі життя, пенсій і охорони здоров"я. Менше всього європейців турбує економічне зростання, гуманітарна допомога іншим країнам і інтеграція іноземців, повідомляє Postimees.
Зараз ви читаєте новину «Естонці виявилися найоптимістичнішими громадянами Євросоюзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути