Ексклюзиви
середа, 26 лютого 2020 19:31

"ЄС" заявила, що на 179 виборчому окрузі вже виявили брудні технології

"ЄС" заявила, що на 179 виборчому окрузі вже виявили брудні технології
На 179 виборчому окрузі виявили брудні технології. Фото: Ter.te.ua

Харківська територіальна організація партії "Європейська Солідарність" висловлює глибоке занепокоєння ситуацією, що склалася навколо довиборів до Верховної ради України по 179 виборчому округу.

Правозахисники та моніторингові організації кожного дня повідомляють про численні порушення перебігу виборчого процесу – висування двійників, фальшиві агітаційні матеріали та пошкодження рекламних площ. Про це повідомляє прес-служба партії "Європейська Солідарність".

24 лютого Центральною виборчою комісією без ґрунтовного пояснення причин було повністю змінено половину складу Окружної виборчої комісії №179. Що, по-перше, дестабілізувало на певний час роботу власне ОВК, зокрема, змінено голову комісії, по-друге, викликало побоювання низки політичних експертів про можливість застосування технології зриву виборів. Нові члени ОВК від партії "Слуга народу" та за квотою голови ЦВК територіально мешкають за межами 179 виборчого округу, що унеможливлює стабільну роботу комісії.

Партія "Європейська Солідарність" виступає категорично проти застосування брудних методів у виборчій кампанії і закликає всіх суб'єктів виборчого процесу чинити за законами України. Жодних фальсифікацій – це одне з головних гасел Майдану, якого ми закликаємо всіх дотримуватися.

Зараз ви читаєте новину «"ЄС" заявила, що на 179 виборчому окрузі вже виявили брудні технології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути