Ексклюзиви
пʼятниця, 07 березня 2008 14:23

Емі Уайнхаус зраджує своєму чоловікові (ФОТО)

Поки чоловік Емі Уайнхаус щільно і надовго осів у стінах лондонської в"язниці Pentonville, співачка дарма часу не втрачає, зустрічається з колишнім бойфрендом і скандалить із папарацці.

В середу Емі Уайнхаус провела весь вечір і майже всю ніч в компанії колишнього бой-френда Тайлера Джеймса. Спочатку парочка веселилася разом зі своїми друзями Марком Ронсоном, Келлі Осборн і Кімберлі Стюарт.

Пізніше вони усамітнилися, але репортерам не вдалося сфотографувати пікантні моменти. Після галасливої і тривалої вечірки, Емі потрапила додому лише о четвертій ранку. Уайнхаус настільки була неосудна, що, углядівши папарацци вона спробувала накинутися на них за те, що ті спробували відобразити її спотворену особу, а потім і зовсім втратила ключі.

Мабуть Тайлер абсолютно не боїться підхопити захворювання, на яке хвора Емі. На початку цього тижня респондент британської співачки підтвердив інформацію щодо того, що у британської співачки було виявлено серйозне шкірне захворювання - імпетиго.

Емі знайома з Тайлером близько десяти років. Спочатку їх зв"язувала дружба і спільні гастролі їхніх груп. Багато видань визнали, що Тайлер виглядає набагато кращим за чоловічка Емі, Блейка Філдера-Сивіла, повідомляють Сутки.

Зараз ви читаєте новину «Емі Уайнхаус зраджує своєму чоловікові (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути