Ексклюзиви
середа, 28 січня 2009 10:08

Екстремісти підірвали школу і шість житлових будинків у Пакистані

На північному заході Пакистану бойовики руху "Талібан" підірвали школу для хлопчиків, а також шість будинків місцевих старійшин, повідомляє AFP. Теракт був здійснений в племінній області Баджаур (Bajaur) на межі Пакистану з Афганістаном.

Вибухи сталися увечері 27 січня в різних частинах Баджаура. Ніяких відомостей про жертви на даний момент не немає. Повідомляється тільки те, що жоден з шести старійшин, будинки яких були підірвані, не постраждав в результаті атак бойовиків.

Племінні області на північному заході Пакистану стали оплотом для сотень екстремістів, які втекли з Афганістану після американського вторгнення в кінці 2001 року. Пакистанські урядові війська регулярно проводять операції, направлені на знищення бойовиків.

Проте США і Афганістан звинувачують уряд Пакистану в тому, що він прикладає недостатньо зусиль для того, щоб зупинити бойовиків, які перетинають межу і завдають ударів по позиціях американських військових і сил НАТО в Афганістані, повідомляє Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Екстремісти підірвали школу і шість житлових будинків у Пакистані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути