Ексклюзиви
вівторок, 28 серпня 2007 08:27

Экс-Spice Girls Мел Бі виявилася лесбіянкою

Співачка і экс-Spice Girls Мел Бі, останнім часом відома за суперечками про батьківство з актором Еді Мерфі, два роки прожила з двома лесбіянками.

Першою пасією співачки стала Кріста Паркер - вони познайомилися в школі, в якій вчаться діти обох жінок. Міс Паркер і познайомила співачку з Елізабет Родрігес, продавщицею магазина секс-іграшок, яка стала третьою в їхньому союзі. Їх відносини почалися в 2005 році. І за цей час Мел Бі встигла порадувати пресу романом з Еді Мерфі, який привів до відомих наслідків, і весіллям з продюсером Стівеном Белафонте. Проте, по словах, пані Паркер і пані Родрігес, це зовсім не перервало їх потрійних відносин, які завершилися зовсім недавно. Більш того, за словами міс Паркер, вони спали разом навіть тоді, коли співачка була на восьмому місяці вагітності.

Сама зірка не дала ніяких коментарів до одкровенням своїх коханок, проте кращим коментарем служать її слова, сказані їй якось в одному з інтерв"ю: "Люди можуть називати мене лесбіянкою, бісексуальністю або гетеросексуалкою, але я знаю, хто в моєму ліжку, і цього досить. У мене величезне лібідо і відмінне сексуальне життя", повідомляє таблоїд The Sunday Mirror.

Зараз ви читаєте новину «Экс-Spice Girls Мел Бі виявилася лесбіянкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути