середа, 30 липня 2008 20:36

Ексклюзивний суперкар Honda S2000 потрапив у ДТП (ФОТО)
5

Багатократний переможець різних тюнінг-шоу, мега-страшний і у той же час диявольськи красивий супер-кар Honda S2000 зіткнувся з Kia Carens. Аварія сталася на розв"язці перед мостом Патона, при з"їзді на Набережне шосе.

Обидва автомобілі спускалися на Набережне шосе. Honda - по середній смузі, Kia - по лівій. І, мабуть, тюнінгованний родстер із запаморочливою аерогорафією так загіпнотизував своїм біксеноновим поглядом водія "корейця", що він не розрахував траекторію на виході з повороту і зачепив його передньою правою частиною.

Від удару у компресорної 328-сильної S2000 з карбоновим капотом відірвало передній бампер. Здавалося б, дрібниця. Але бампер то ексклюзивний, і сама машина після доопрацювання потягне на півдесятка Kia Carens.

Не дивно, що власник Червоного Диявола дуже сердився і поводився так само агресивно, як виглядає його машина. Він забороняв фотографувати . Просили "не чіпати" водія Honda і даїшники, мовляв, людина зовсім не у дусі, повідомляє Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «Ексклюзивний суперкар Honda S2000 потрапив у ДТП (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути