Ексклюзиви
середа, 26 листопада 2008 16:24

Екс-кандидат в мери Харкова проїхав по місту на броньовику (ФОТО)

Бойова машина знадобилася чиновникові для поїздки в банк.

Напередодні керівництво банку спустило колеса RangeRover, що належить Петру Костенко, щоб той не зміг сховатися, не виплативши кредит за іншу машину. Костенко розумно припустив, що повторити таке з броньовиком банкірам не вдасться.

Як розповів mediaport.info сам Костенко, броньовик був куплений ним за власні гроші два роки тому, щоб їздити на рибалку. Башти з кулеметом на машині немає, хоча, на думку Костенко, в даній ситуації вона б не зашкодила.

Днями чиновник потрапив в нестандартну ситуацію. Його автомобіль заблокували у банку, де саме на авто він узяв кредит. Банкіри запевняли: Костенко - боржник. Щоб не втік, колеса його RangeRover спустили і перегородили йому шлях з обох боків. З однією - AUDIA 8 голови правління банку, з іншої - Daewoo-lanos його ж служби безпеки. Проте Костенко відсунув перешкоду заднім бампером Rover і виїхав на спущених колесах. На наступну "розборку" з банком колишній кандидат в мери Харкова прибув на броньовику, колеса якого, як відомо, мають автоматичну підкачку. "Буде схоже на фільм з Джеймсом Бондом", - пояснював екс-кандидат в мери.

Прибувши в центральне управління банку, чиновник висловив бажання заплатити рахунки, проте з"ясувалося, що тут фізичних осіб не обслуговують - Костенко послали в інше відділення.

Тим часом навколо транспорту зібралися працівники банку, збентежені паркувальники і співробітники ДАІ.

Втім, втручатися в те, що відбувається міліціонери не стали: задовольнившись видимою відсутністю кулеметів, вони покинули місце події.

Зараз ви читаєте новину «Екс-кандидат в мери Харкова проїхав по місту на броньовику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути