Ексклюзиви
понеділок, 08 грудня 2008 10:17

Екологи зірвали роботу аеропорту

Активісти екологічного руху PlaneStupid блокували єдину злітно-посадочну смугу в англійському аеропорту Стенстед, що розташований в графстві Ессекс, за 48 кілометрів на північний схід від Лондона. Про це повідомляє SkyNews.

За даними ресурсу, 51 людина з організації PlaneStupid, що виступає за обмеження використання повітряного транспорту для переміщень по території країни, перекрили рух на злітно-посадочному полотні аеропорту. Протестуючі змогли потрапити на територію злітної смуги, розрізавши металеві огорожі кусачками.

Акція протесту була влаштована у зв"язку з тим, що якийсь час назад уряд оголосив про те, що планує збільшити кількість обслуговуваних пасажирів Стенстеда на десять мільйонів людей на рік. Відзначимо, що за даними за 2006 рік, послугами аеропорту скористалися 23,7 мільйона людей.

Інцидент вніс незначні зміни до графіка польотів: витікаючі рейси були перенесені на пізніший час. Крім того, аеропорт не зміг вчасно прийняти літаки, що готувалися до посадки. Поліція затримала чотирьох учасників акції.

Зараз ви читаєте новину «Екологи зірвали роботу аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути