Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2008 13:25

Єгипетські курці не зможуть отримати підвищення по службі

В Єгипті власник приватної транспортної компанії, яка займається морськими перевезеннями, видав внутрішнє розпорядження, згідно з яким співробітники, які палять, не зможуть відтепер отримати підвищення по службі навіть у випадку якщо їх кваліфікація та досвід заслуговують цього, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на газету "Аль-Ахрам".

Для підвищення в кар"єрі тепер вони повинні будуть відмовитися від сигарет назавжди, повідомляє видання. Останнім часом низка приватних і державних компаній Єгипту прийняли рішення категорично заборонити куріння в своїх офісах. Такі рішення ухвалюються в рамках національної програми із боротьби з курінням.

Минулого року в Єгипті за куріння в держустановах було введено штраф у розмірі 100 єгипетських фунтів (близько 19 доларів). Проте цей каральний захід не приніс результатів і на практиці не набув чинності. В Єгипті щорічно викурюють більше 80 мільярдів сигарет.

В Україні, яка займає перше місце в Європі за кількістю курців, боротьбу проти тютюну, зокрема, контроль за курінням у громадських місцях посилили з 1 липня 2007 року. У громадських місцях для некурящих повинно бути виділено не менше 50% площі цих місць, при цьому вона повинна розміщуватися так, щоб на неї не розповсюджувався тютюновий дим, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Єгипетські курці не зможуть отримати підвищення по службі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути