Ексклюзиви
пʼятниця, 16 травня 2008 17:33

Джордж Буш збіднів за час президентства

Як свідчать останні дані Служби урядової етики США, за останні сім років статок Джорджа Буша і його дружини Лори скоротився на суму до 6,5 мільйонів доларів, повідомляє The Washington Post.

Відповідно до встановлених правил, Служба урядової етики називає об`єм власності керівників держави у великому наближенні. За даними Служби, на початку президентства Буша його статок оцінювався в суму від 9 до 24 мільйонів доларів, а зараз його верхній поріг знизився до 20 мільйонів.

Головний актив сім`ї президента - ранчо в Техасі вартістю від 1 до 5 мільйонів доларів. Більшість фінансів сім`ї вкладені в нерухомість і довірчі фонди.

Становище віце-президента Діка Чейні і його дружини Лінн набагато краще - за час перебування в Білому домі вони розбагатіли на суму до 29 мільйонів. Зараз статки віце-президентського подружжя складають від 21 до 99 мільйонів доларів.

Опублікована в квітні податкова звітність свідчить, що за 2007 рік Буші одержали дохід у розмірі 924 тисяч доларів, а Чейні - у розмірі 3 мільйонів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Буш збіднів за час президентства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути