середа, 16 липня 2008 16:17

Джордж Буш розлучиться з дружиною після закінчення президентства

Згідно з останніми плітками, запущеними у закордонні таблоїди, президент Джордж Буш та його дружина Лора взяли приклад з французького президента Ніколя Саркозі й подають на розлучення.

Про це пише "National Examiner", цитуючи "дуже близькі" - однак неназвані - джерела з оточення президентської пари.

Як пише таблоїд, подружжя Буш чекає лише на завершення президентського мандата у 2009-му році, щоб офіційно оголосити про розлучення.

Джордж і Лора "розмовляють одне з одним дуже рідко, майже винятково на офіційних заходах. Джордж почувається нещасливим - він не хоче, щоб Лора від нього йшла. Але їй дійсно все набридло, вона хоче жити своїм власним життям", - пише "National Examiner".

Від розлучення пару поки утримує договір, за яким завершення дії шлюбної угоди можливе лише після закінчення президентського мандата.

"Обоє вони переконані, що вони зробили країні величезну послугу, роблячи вигляд, що їхній шлюб все ще живий, незважаючи на те, що його вже давно поховано. Розлучення буде триматися у секреті доти, доки президент не залишить свою посаду", - продовжує видання.

Серед причин, що могли призвести до президентського розлучення, називається зокрема подружній адюльтер. Так, існує підозра про зв"язок між Бушем і держсекретарем США Кондолізою Райс.

За словами колишнього співробітника адміністрації, Лора якось провела ніч в готелі, щоб бути подалі від Білого дому.

Видання також інформує, що в усіх шлюбних контрактах є положення про те, що слабшій особі надається щедра "вихідна допомога". Для Лори, як пишуть газети, нібито вже заготовлено чек на 20 мільйонів доларів, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Буш розлучиться з дружиною після закінчення президентства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути