Ексклюзиви
неділя, 20 травня 2007 17:42

Джордж Буш "найгірший в історії" президент США

Колишній глава США Джимі Картер назвав нинішнього американського президента Джорджа Буша "найгіршим в історії", передає Associated Press. "На мою думку, в тому, що стосується створення негативного іміджу американської нації в світі, адміністрація Буша стала найгіршою в історії", - лауреат Нобелівської премії миру.

Критиці Картера піддалася також політика, що проводиться Бушем у вирішенні палестино-ізраїльського конфлікту. На думку Картера, переговори в Ізраїлі і Палестині можна назвати "нульовими".

Варто відзначити, що за даними недавно проведеного опитування, лише 30% американців підтримують нинішнього господаря Білого дому. При цьому 58% опитаних заявили, що хотіли б, щоб президентство Буша "просто закінчилося".

Відставки найнепопулярнішого президента за останнє півстоліття вимагають 86% демократів та 21% республіканців. З ними згодні 59% громадян США, які не належать до жодної з партій.

Незадоволеність політикою Буша може зіграти проти республіканців на президентських виборах 2008 року, стверджують соціологи. Згідно даним того ж опитування, майже половина американців бажають бачити в президентському кріслі кандидата від демократів, і лише 28% хочуть, щоб республіканці зберегли контроль над Білим домом, повідомляє NEWSru.


Зараз ви читаєте новину «Джордж Буш "найгірший в історії" президент США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути