Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2008 08:52

Джордж Буш першим з президентів привітав Саркозі з одруженням

Президент США Джордж Буш вітає свого французького колегу Ніколя Саркозі з його одруженням зі співачкою і фотомоделлю Карлою Бруні і бажає нареченим всього найкращого.

Про це повідомила журналістам прес-секретар Білого дому Дана Періно.

"Безумовно, Президент і пані Буш бажають молодятам всього найкращого і, я впевнена, Президент незабаром або переговорить з ним, або направить письмове привітання", - сказала вона.

При цьому в повідомленні наголошується, що офіційно Н.Саркозі не повідомляв про своє одруження, і заява Білого дому стала першим визнанням цього на державному рівні.

Як повідомляли ЗМІ, Н.Саркозі одружився, за неофіційними даними, 2 лютого. Французьке радіо RTL з посиланням на очевидців передало, що церемонія пройшла в Єлісейському палаці. Мер восьмого округу Парижа Франсуа Лебель підтвердив факт одруження. "Так, я дійсно провів церемонію одруження двох людей, які проживають в будівлі номер 55, розташованій на вулиці Фобур-Сент-Оноре", - сказав мер, назвавши адресу Єлісейського палацу. Він також зазначив, що одруження Президента Франції під час періоду його президентських повноважень - це "свого роду прем"єра в історії Французької республіки", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Буш першим з президентів привітав Саркозі з одруженням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути