середа, 16 квітня 2008 13:01

Джон Маккейн не зміг відповісти на питання щодо його расової приналежності, і ставлення до алкоголю

У вівторок, виступаючи в університеті Вілланова штату Пенсільванія, кандидат в президенти США від республіканської партії Джон Маккейн зніяковів, коли студенти поставили йому питання, що стосуються раси і випивки, передає AP.

Один із студентів підняв питання, що стосується історичного коріння демократа Барака Обами, який заявив, що його бабуся була "типовою білою людиною". "Як би ви охарактеризували себе, могли б ви себе назвати "типовим білим"?" - запитав Маккейна студент.

Здивований Маккейн витримав паузу, після чого похвалив "чудову" промову Обами і заявив, що "добре, що Америка почула про це". "Я не можу конкретно охарактеризувати себе, - сказав кандидат в президенти США. - Я прошу вибачення, якщо я ухилився від прямої відповіді, але я хочу сказати, що американцям, всім американцям, потрібна чесна коректна передвиборна кампанія".

Другий студент пригадав інцидент, що відбувся в ці вихідні в штаті Індіана: сенатор Хіларі Клінтон відвідала бар, де випила порцію віскі. "Як ви вважаєте, чи є в цьому прямий зв"язок з несприятливим опитуванням, що прогнозує Клінтон поразку на виборах?" - запитав студент і запропонував кандидатові в президенти випити з ним "по стопці" після виступу. Питання викликало сміх і крики в аудиторії.

Маккейн посміявся теж, проте відповісти по суті не зміг: "Я не бачив своїми очима як випиває Клінтон, проте чув про це. І що б не робило Клінтон щасливою, я ... звичайно... звичайно", - кандидат Маккейн затнувся і розплився в широкій усмішці. І підсумував: "Ви знаєте, це були два кращих, найжорсткіших питання, які мені коли-небудь задавали". NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Джон Маккейн не зміг відповісти на питання щодо його расової приналежності, і ставлення до алкоголю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути