Ексклюзиви
пʼятниця, 16 травня 2008 11:19

Джекі Чан передав для постраждалих від землетрусу в Китаї $1,4 мільйона

Знаменитий гонконгський актор і майстер східних єдиноборств Джекі Чан оголосив про створення фонду допомоги постраждалим від землетрусу в Китаї. На ці цілі ним вже зібрані і передані 10 млн юанів (1,4 млн доларів).

В момент стихійного лиха актор знаходився в Пекіні, де брав участь в кампанії з боротьби з піратською продукцією. Дізнавшись про трагедію в провінції Сичуань, він відразу ж почав збір коштів, зокрема через свій офіційний інтернет-сайт.

На прохання робити пожертвування відгукнулися багато його шанувальників в різних країнах. Джекі Чан також записав в студії пісню "Не залишай живих і мертвих", присвячену цій страшній трагедії.

Нагадаємо, страшний землетрус, магнітуда якого за різним даним складала 7,6-7,9, вдень в понеділок потряс південно-західну провінцію Сичуань. За останніми даними, кількість жертв удару стихії в китайській провінції Сичуань може скласти більше 50 тисяч людей. Серед загиблих багато дітей - сільські школи не витримали удару стихії, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Джекі Чан передав для постраждалих від землетрусу в Китаї $1,4 мільйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути