пʼятниця, 25 січня 2008 12:58

Дядько Брітні Спірс розповів про її жахливе дитинство

Дядько Брітні Спірс, 49-річний Уїльям Спірс, розповів газеті The Sun шокуючу правду про дитинство поп-зірки.

Уїльям Спірс живе в автофургоні недалеко від рідного міста Брітні - Кентвуда у штаті Луїзіана і працює зварювачем. "Я не просто друг сім"ї. Я був там щодня і бачив, як відбуваються всі ці жахливі речі", - говорить він.

За його словами, знайомство Брітні з алкоголем відбулося у 13 років. Одного разу його запросили на вечірку телепрограми "Клуб Мікки Мауса", в якій брала участь Брітні разом з Джастіном Тімберлейком і Крістіною Агілерою. "Діти того вечора пили. Вони потягнули пляшку джина у ванну і там пили. Я це бачив", - розповідає Уїльям.

На його думку, в 14 років Брітні почала палити марихуану. "Її брат Брайан був зіркою шкільної футбольної команди. Вони ходили на найкращі вечірки, де були наркотики і алкоголь", - говорить Уїльям.

"Майже всі в сім"ї Спірс п"яниці, а батько Брітні, Джемі, був найзапеклішим. Він пив з ранку до вечора, і Брітні це бачила", - додає він.

Уїльям, сам колишній наркоман, говорить, що приймав наркотики разом з Брітні: "На свій 18-й день народження вона нюхала кокаїн. Ми були на вечірці в квартирі. Я бачив, як вона нюхала переді мною. Ми також палили там траву".

За словами Уїльяма, Брітні почала пити і вживати наркотики ще більше, коли заради кар"єри перебралася до Лос-Анджелеса. "Це допомагало їй справитися з напругою і піти від реальності. Ми думали, що шлюб і діти допоможуть їй заспокоїтися, але було зовсім навпаки".

Уїльям говорить, що дитинство Брітні було сповнене скандалів між її батьками, які розвелися 2002 року.

"Іноді Брітні дзвонила і говорила: "Вони знову б"ються, забери мене". Одного разу Джемі (батько) прийшов додому п"яний і обізвав Лінн (мати), яка була на кухні. Вона узяла стакан і ударила ним Джемі прямо проміж очей. Коли Брітні були років п"ять, Джемі напився і намагався відвезти її на машині. Я зупинив його, вийнявши ключ запалення. Ми стали битися прямо в машині на очах у Брітні. Вона кричала і плакала".

За словами дядька, дід Брітні, який служив в армії і поліції, тримав свою сім"ю в колючих рукавицях і більше всього діставалося батькові Брітні. Крім того, відбиток наклало і самогубство бабусі Брітні, Емі Джин Спірс, яка застрелилася 1966 року у віці 31 року після втрати новонародженої дитини.

У Брітні те саме друге ім"я, як у її бабусі, і іноді вона думає, що на ній лежить прокляття. "Ми боїмося, що з нею відбудеться те саме", - говорить Уїльям.

Дядько Брітні говорить, що у нього самого було нелегке життя. Колишній наркоман, зараз він бореться з раком легенів. У особливо складний період свого життя він навіть харчувався тваринними, яких знаходив збитими на дорозі. Він говорить, що востаннє контактував з Брітні в листопаді минулого року  ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Дядько Брітні Спірс розповів про її жахливе дитинство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути