Ексклюзиви
пʼятниця, 06 липня 2007 11:00

Двоє військовослужбовців НАТО загинули на сході Афганістану

Двоє військовослужбовців НАТО загинули, декілька поранено під час виконання спецоперації на сході Афганістану, повідомило в п"ятницю командування альянсу.

У повідомленні командування НАТО не уточнюється, з якої країни були загиблі солдати, проте велика частина військового контингенту альянсу на сході країни складається з американських військовослужбовців.

Напередодні на сході Афганістану війська НАТО також зазнали втрат: при вибуху фугасу в середу загинув один військовослужбовець і були поранені двоє. За даними Ассошиейтед Прес, з початку операції в Афганістані в цій країні загинули не менше 342 американських військовослужбовців.

В даний час в операціях на території Афганістану беруть участь багатонаціональний контингент очолюваною представниками командування озброєних сил США антитерористичної коаліції, а також контингент Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані (International Security Assistance Force, ISAF), що знаходиться під командуванням представників НАТО , повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Двоє військовослужбовців НАТО загинули на сході Афганістану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути