Ексклюзиви
середа, 07 березня 2007 13:25

Двоє 80-річних чоловіків ледь не вбили свою коханку через ревнощі

52-річна жінка на ім"я Жівкіца з сербського міста Лесковац отримала два вогнепальні поранення в ноги під час бійки двох її немолодих ревнивих коханців. Стариганів, що розбушувалися, намагалися заарештувати майже 30 поліцейських.

Стріляв 77-річний Радівоє С. після бійки з 78-річним сусідом Любішем П. Як вважає поліція, поранення Жівкица отримала випадково.

Після арешту Радівоя йому було пред"явлено звинувачення за двома пунктами - нанесення легких тілесних ушкоджень і незаконне зберігання вогнепальної зброї. Справу передали до громадського суду, який звільнив його після слухань.

Жівкіца декілька місяців жила в цивільному шлюбі із Радівоє, а потім вирішила перейти до Любіша, що і викликало напад ревнощів і гніву у покинутого коханця.

На місце бійки прибуло тридцять поліцейських в повній екіпіровці. Спочатку вони їхали на забезпечення безпеки зустрічі двох баскетбольних команд "Здравле" і "Слога", але по дорозі почули стрілянину і повернули на місце інциденту, пише  РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Двоє 80-річних чоловіків ледь не вбили свою коханку через ревнощі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути