Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2008 10:07

Двірники виграли в лотерею $207 мільйонів

Бригада комунальних робітників з міста Пікуа штату Огайо в США виграла джекпот лотереї MegaMillions розміром 207 млн доларів. Їх "квиток вгадав всі шість цифр лотереї, розіграної 12 грудня 2008 року", повідомили в середу влаштовувачі найпопулярнішої лотереї в США.

Подарунок до Різдва отримали 15 робітників, що прибирають вулиці містечка. Для участі в лотереї вони колективно зібрали гроші. Тепер робітники мають намір розділити казкову суму порівну, не дивлячись на те, що один з членів бригади дав гроші на два квитки, а не на один, як всі інші.

Комунальні працівники миттєво стали героями американських телеканалів. Деякі з них заявили перед телекамерами, що не мають наміру кидати улюблену роботу, не дивлячись на багатство, що повалилося на голову. Робітники заявляли про намір допомогти своїм батькам-пенсіонерам, вперше в житті купити новий автомобіль або відправитися в подорож, яка раніше була не по кишені.

Другу призову суму розділять між собою 23 переможці. Їм дістанеться по 250 тис. доларів. Ще по 10 тис. отримають 113 гравці, які опинилися на третьому місці.

Найбільша в Північній Америці лотерея MegaMillions веде свою історію з 1996 року і діє в 12 штатах США. Примітно, що з 11 найбільших виграшів розміром понад 200 млн доларів три, включаючи сьогоднішній, доводяться на штат Огайо.

Найбільший виграш за підсумками минулого року в США дістався подружжю Месснер з Нью-Джерсі і далекобійникові Едду Нейборсу з Джорджії - в березні 2007 року вони поділили джекпот розміром 390 млн доларів. У нинішньому році сімейство Харріс з Джорджії виграло в MegaMillions майже 270 млн доларів.

Рекордний джекпот в Європі був розіграний в жовтні 2008 року. Тоді 100 млн євро дісталися жителеві сіцілійського міста Катанія, повідомляє "Newsru.com".

Зараз ви читаєте новину «Двірники виграли в лотерею $207 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути