середа, 05 травня 2021 21:21

Дудь займається кремлівською, антиукраїнською пропагандою - блогер

Дудь займається кремлівською, антиукраїнською пропагандою - блогер
Дудь займається маніпуляціями, пише блогер.

Російському відеоблогеру Юрію Дудю треба заборонити в'їзд в Україну через антиукраїнську пропаганду. Про це написав український блогер Сергій Іванов у Facebook

"Переглянув 12 хвилин, вирізані з інтерв'ю Іванґая. Остаточно переконався у своїх підозрах стосовно залученості Дудя до розповсюдження кремлівських наративів. Пояснюю.

Дудь вирізав не випадкові слова, а цілком зрозуміло артикульовані Іваном меседжі про знищення українців під час Голодомору, про звірства НКВС, про закопаних у безіменних могилах російських окупантів, знищених на території України та іншу неприйнятну з точки зору Кремля правду. Дудь зробив це свідомо і, як ми побачили, абсолютно безпідставно. Це є актом цензури і я думаю, що Дудь має або вибачитися, або втратити право в'їзду до України через участь в антиукраїнській пропаганді.

Фраза Дудя, що українці і росіяни однаково постраждали Голодомору, бо жили в одній країні - маніпуляція, адже те, що кремлівський геноцид був спрямований на знищення саме українців та мав яскраво виражений етнічний характер - історичний факт. Саме за цією ознакою голодом знищувалася Кубань, переважно населена етнічними українцями.

Казати, що ми всі однаково постраждали від Голодомору, оскільки в той момент жили в одній країні - СРСР - все одно, що казати "ми всі однаково постраждали від Голокосту, оскільки в той момент жили в одній країні - Третьому рейху". Це абсолютно тотожна маячня та свідома спроба нівелювати надважливу кваліфікаційну ознаку злочину Кремля, за який він ще не відповів, але обов'язково відповість як легітимний спадкоємець совка", - написав Сергій Іванов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "По селу не видно було жодної кішки чи песика" - свідок Голодомору

Раніше український блогер Іван Рудський, відомий під псевдонімом EeOneGuy, заявив, що російський журналіст Юрій Дудь вирізав фрагмент його інтерв'ю, в якому йшлося про війну РФ проти України, а також злочини радянського режиму.

Після цього Дудь опублікував фрагмент інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Дудь займається кремлівською, антиукраїнською пропагандою - блогер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути