Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2007 10:27

Дружина задушила чоловіка скотчем через його відмову зайнятися з нею сексом (ФОТО)

 

Жителька села Сидякбаш, що в Башкирії, вбила власного чоловіка за його відмову займатися коханням. Вбивство сталося на очах у старшого сина.

Суд визнав Олену винною у вбивстві по необережності і нанесення побоїв чоловікові, але через те, що у неї троє дітей, засудив до півтора років позбавлення волі умовно.

28-річна жінка, бажаючи покарати свого 35-річного чоловіка за відмову від сексу, зв"язала його скотчем і заклеїла йому рота. Тіло чоловіка виявила теща. Чоловік був оголений. Скотчем були перев"язані не тільки його руки і ноги, але і статевий орган.

Коли міліція допитала сина-школяра, який став свідком розправи над батьком, хлопчик розповів, що п"яна мати прийшла додому пізно і зажадала від чоловіка інтимної близькості. Після відмови дружина почала бити чоловіка, примусивши його роздягтися догола. 10-річний син спробував заступитися за батька, але жінка вдарила його і хлопець знепритомнів.

Як розповіла сама вбивця на слідчому експерименті, чоловік обурювався і ображав її, і вона заклеїла йому рота. Проте, слідчі встановили, що причиною смерті стала задуха. Оскільки жінка заклеїла чоловікові не тілько рота, але й ніс.

За фактом смерті порушили кримінальну справу.

Як вдалося з"ясувати слідству, загиблий щороку ставав кращим механізатором району, а його дружина була хвора на алкоголізм, вона неодноразово била не тільки дітей, але і самого чоловіка, повідомляє "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Дружина задушила чоловіка скотчем через його відмову зайнятися з нею сексом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути