вівторок, 05 лютого 2008 07:57

Дружина Шварценегера підтримала Барака Обаму

Племінниця колишнього президента США Джона Кеннеді - перша леді штату Каліфорнія Марія Шрайвер - висловила свою підтримку претендентові на Білий дім, чорношкірому сенаторові-демократові від штату Іллінойс Бараку Обамі. Про це повідомляє газета New York Sun, нагадуючи, що Каліфорнія для кандидатів від обох партій є неймовірно важливим штатом, де в цілому "на кону" стоять голоси 170 делегатів-республіканців і 370 делегатів-демократів.

"Подумайте тільки, адже він різносторонній, відкритий, розумний, незалежний, такий, що дотримується традицій, здатний до нововведень, надихаючий лідер, - сказала вона. - Ці вибори є моментом істини не лише для США і Демократичної партії, ми стоїмо на порозі серйозних змін".

Примітно, що чоловік Марії Шрайвер - губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценегер - минулого тижня висловився за одного з провідних претендентів від Республіканської партії, 72-річного сенатора з штату Арізона Джона Маккейна.

Як відзначають політоглядачі, колишньому кіноакторові ще належить відповісти на кілька в"їдливих питань від журналістів з приводу розбіжності політичних поглядів у його сім"ї, відзначає ІТАР-ТАСС.

Наприкінці січня свою підтримку Обамі  висловив  ще один член сім"ї Кеннеді - дочка екс-президента Джона Кеннеді Керолін Кеннеді. Услід за нею аналогічну заяву зробив наймолодший брат Джона Кеннеді - сенатор від штату Массачусетс Тед Кеннеді.

Проте не всі у сім"ї Кеннеді дотримуються спільних політичних переконань. Двоюрідний брат Керолін Роберт Кеннеді-молодший висловив свою підтримку сенаторові від штату Нью-Йорк Хіларі Клінтон, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Шварценегера підтримала Барака Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути