Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2008 17:42

Дружина Обами зіштовхнула Стіві Вандера зі сцени (ФОТО)

Вчора ввечері Стіві Вандер впав під час масового мітингу на підтримку багатообіцяючого кандидата у президенти США Барака Обами.

Відомого співака супроводжувала дружина сенатора Мішель Обама. Проте можлива перша леді США все ж не змогла допомогти зірці вдало піднятися сходами, через що співак перечепився і впав.

На щастя, Вандер не травмувався, оскільки Мішель допомогла йому піднятися назад на сцену, щоб приєднатися до неї і відомої шоувумен Опри Вінфрі.

57-річна зірка здивувала всіх своєю несподіваною появою на мітингу. Стіві Вандер підтримав кандидата в президенти у боротьбі за голоси перед праймеріз у вівторок.Стіві Вандер незабаром після свого народження втратив зір, однак незважаючи на цю трагедію у семирічному віці Вандер почав брати уроки гри на гітарі, а у дев"ять років опанував частково ще й гармоніку та ударні.

Зараз він автор понад 30 альбомів. Стіві Вандер — лауреат 22 премій Греммі, у 1989 його ім"я було занесено до Зали слави рок-н-ролу , у Списку 500 найкращих альбомів усіх часів за версією журналу Rolling Stone його творчість представлена чотирма альбомами.

Як відомо, Клінтон і Обама є лідерами в боротьбі за звання єдиного кандидата в президенти США від Демократичної партії. У їхніх політичних супротивників, республіканців, також виявилися фаворити - це Мітт Ромні і Джон Маккейн. За прогнозами, партійні лідери можуть визначитися після 5 лютого, коли первинні вибори і збори однопартійців пройдуть в двох десятках американських штатів.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Дружина Обами зіштовхнула Стіві Вандера зі сцени (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути