Ексклюзиви
четвер, 05 лютого 2009 17:23

Дружина маніяка Фрітцля виграла суд у двох журналів

Дружина маніяка Фрітцля виграла суд у двох журналів
Дружина Йозефа Фрітцля, обвинуваченого в тому, що він 24 роки тримав в підвалі і ґвалтував власну дочку, виграла позов проти двох австрійських журналів. Їй присудили 11 тисяч євро як компенсацію.

Роза-Марія Фрітцль звинуватила тижневик News і щомісячник Woman в тому, що вони порушили її право на приватне життя, опублікувавши статті, які "можуть бути цікаві тільки читачам, жадібним до сенсацій". Адвокат News заявив, що подасть апеляцію на рішення суду.

Багато австрійських і зарубіжних ЗМІ в своїх матеріалах задавалися питанням, як дружина маніяка могла не помітити, що він тримає їх дочку в підвалі. Згідно офіційної версії, Йозеф Фрітцль замкнув свою дочку Елізабет, коли їй було 18 років, а дружині сказав, що вона пішла в секту.

Дружина Фрітцля також подала позови проти німецького тижневика Der Spiegel і найбільшої австрійської щоденної газети Kronen Zeitung.

Фрітцля заарештували в квітні 2008 року, коли його дочці вдалося втекти з ув"язнення. Йому пред"явлені звинувачення в зґвалтуванні, рабовласництві, незаконному позбавленні волі, інцесті, жорстокому поводженні з дітьми і вбивстві. Суд над ним почнеться в середині березня 2009 року, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дружина маніяка Фрітцля виграла суд у двох журналів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути