понеділок, 28 липня 2008 08:24

Дружина Гордона Брауна не змогла порівнятися з Карлою Бруні

Сара Браун, дружина британського прем"єр-міністра Гордона Брауна, визнала, що у неї "не було шансів" порівняно з Карлою Бруні-Саркозі під час березневого офіційного візиту до Великобританії президента Ніколя Саркозі з дружиною, повідомляє FrancePresse.

28 липня в інтерв"ю газеті TheTimes Браун відкинула припущення про те, що під час візиту чоти Саркозі їй довелося одягнутися особливо вишукано, щоб порівнятися з Карлою Бруні. "Річ у тому, що поряд зі мною стояла супермодель. - Відзначила Сара Браун. - Здається, не мало ніякого значення, що на мені одягнуте. При всій пошані до себе, я розуміла, що це день, коли я не можу перемогти."

У свою чергу, Карла Бруні раніше відзначала, що перша леді Великобританії була вельми елегантна, і їй дуже йде класичний стиль одягу. Бруні, що 12 років працювала фотомоделю, підкреслила, що особливо ретельно підбирала свій гардероб, прагнучи віддати дань пошани Великобританії і Франції.

Не дивлячись на те, що з часу візиту чоти Саркозі до Великобританії пройшло вже чотири місяці, британські газети і журнали продовжують обговорювати його подробиці, приділяючи особливу увагу дружині французького президента.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Гордона Брауна не змогла порівнятися з Карлою Бруні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути