пʼятниця, 01 лютого 2008 16:04

Дослідження довело, що чоловіки частіше помщаються, ніж жінки

Згідно з результатами опитування, проведеного жіночим журналом Mini, третина всіх опитаних людей помщаються. 70% не розкаюються в тому, що коли-небудь мстились, і при нагоді зроблять це знову. При цьому всупереч поширеній думці, що жінки помщаються набагато частіше, статистика виявила зворотний результат, пише Die Welt.

У опитуванні взяли участь 715 жінок і чоловіків у віці від 18 до 55 років. При цьому респондентів питали, чи мстились вони коли-небудь або, принаймні, чи замислювалися про це. 55% жінок визнали, що думали про це. Це підтвердила і половина опитаних чоловіків.

Авторам опитування було цікаво з"ясувати, чи здійснив хтось з опитаних плани помсти на практиці. Чоловіки виявились попереду: 21% вже одного разу помстився кому-небудь, причому серед жінок солодкість помсти відчули лише 18% респонденток.

Крім того, і чоловіків, і жінок запитали про те, як вони здійснили свій план помсти. Перше місце зайняла тактика виставляння об"єкту помсти дурнем. Як чоловіки, так і жінки назвали цю тактику найприйнятнішої. Але такі способи, як змусити об"єкт помсти ревнувати, настукати на нього в податкову або шефові або ж якимсь іншим чином підкласти свиню, користуються не меншою популярністю серед тих, хто жадає помсти.

Основною причиною помсти для 28% опитаних жінок є невірність другої половинки, у чоловіків бажання помсти невірність викликає лише в 17% випадків. Для 26% респондентів чоловічої статі основною причиною помсти стає конфлікт на роботі.

Своїм колегам помщаються при цьому тільки 15% жінок. Але совісно за свою помсту стає лише небагатьом опитаним. Дві третини чоловіків без тіні сумнівів заявляють, що зроблять це знову, жінки дотримуються тієї ж думки. Але помста не завжди буває солодка, іноді вона все ж таки має гіркий присмак. В той момент, коли вона стосується тебе особисто, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Дослідження довело, що чоловіки частіше помщаються, ніж жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути