Ексклюзиви
четвер, 14 червня 2007 13:43

Дорогоцінне морозиво продається за мільйон доларів (ФОТО)

Найдорожче в світі, проте, абсолютно неїстівне морозиво виставила на продаж американська компанія Bruster"s Ice Cream. Оголошено, що покупець, що викладе за дорогоцінний "конус" $1 млн, отримає справжній витвір мистецтва і допоможе бідним дітям.

Виготовленням цього "морозива" займалися ювеліри компанії Lazare Kaplan International. Вони інкрустували його 622 грамами білого і жовтого золота, 548 округлими алмазами, 87 квадратними діамантами смарагдового огранування, а головною прикрасою став великий жовтий діамант на 5,63 карата (при загальній вазі виробу 152,16 карата).

Керівництво Bruster"s Ice Cream повідомило, що ріжок "символізує видатну якість" морозива фірми, що продається в 260 магазинах 18 американських штатів.

Якщо "морозиво" буде продане, виручені кошти поступлять на рахунок добродійної організації Big Brothers Big Sisters, що надає допомогу бідним дітям, повідомляє brusters.com.

Зараз ви читаєте новину «Дорогоцінне морозиво продається за мільйон доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути