Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 10:02

Донька Тимошенко дивилася на сукні в "Прем"єр Паласі" (ФОТО)
7

Донька Тимошенко Євгенія Карр
БЮТівка Наталя Королевська
Радниця Ющенка Людмила Харів
Марина Кінах
У Софієвському залі готелю "Прем"єр Палас" в Києві українська дизайнерка Айна Гасе, улюблений модельєр Юлії Тимошенко, пишно презентувала нову колекцію з колоритним ім`ям "Ярина".

Колекція осінь-зима 2008-09 нещодавно наробила багато галасу в Італії, адже тема, яка обігрується в ній - український народний костюм періоду 18-19 століття. Айна Гасе виконала цю колекцію в стилі українського бароко, тому й дала їй назву "Ярина".

На показі у Києві всі роздавали компліменти Айні Гасе. Віп-дами, серед яких були Людмила Харів, Євгенія Тимошенко, Наталя Королевська, Марина Кінах зауважували, що Айна вміє показати сексуальну розкуту жінку, яка при цьому не виглядає вульгарно. Тому вони залюбки придбають собі щось з нової колекції.

Наприклад, Женя Тимошенко, цілком можливо, подарує мамі нову сукню, адже вона знає про її вподобання.

"Коли я їхала свого часу до Мілану з цією колекцією - каже Айна- я все думала, чим же можна здивувати там усіх славнозвісних модників та модниць. І раптом зрозуміла, чим же, як не темою національного костюму! І я вирішила розробити в одязі елементи українського барокко!"

Дизайнерка запевняє, що італійцям настільки сподобалася ця етнічна колекція одягу, що всі вони там із захватом постійно викрикували: "Ярина, Ярина!".

Саму ж дизайнерку Айну Гасе, напевно, настільки захопила етнічна тема колекції, що на запитання, які тенденції вона буде розробляти надалі і якого стилю порадить дотримуватися у найближчих сезонах, відповіла: "знаєте, мені хочеться продовжувати тему саме етніки. Нехай усі одягаються в український етнічний костюм! А чому б і ні?"

Vip-ua.
Зараз ви читаєте новину «Донька Тимошенко дивилася на сукні в "Прем"єр Паласі" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути