вівторок, 04 березня 2008 08:50

Донька Бориса Гребенщикова Аліса вагітна

Актриса Аліса Гребенщикова, дочка рок-музиканта Бориса Борисовича Гребенщикова, чекає дитину. За словами колег учасниці шоу "Льодовиковий період", дівчина вже на шостому місяці. Не зважаючи на вагітність вона весь цей час справно ходила на всі тренування і виконувала складні номери в танцях на льоду.

Наприкінці лютого актриса з животом, що помітно округлюється, з"явилася на кінофестивалі "Дух вогню", який пройшов в Ханти-Мансійську. Всі питання про батька дитини Аліса ігнорувала, відомо тільки, що він фотограф і що познайомилися вони з Алісою на одному з літніх кінофестивалів.

Швидше за все, народжувати Аліса буде вдома, в Санкт-Петербурзі, а поки їй довелося відмовитися від гастрольного туру з учасниками шоу "Льодовиковий період".

Аліса Гребенщикова народилася в 1979 році. Закінчила театральний інститут в Петербурзі, працювала в МХАТі імені Горького, встигла знятися в декількох фільмах і телесеріалах, повідомляє КП.
Зараз ви читаєте новину «Донька Бориса Гребенщикова Аліса вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути