Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2008 09:42

Доньці Кучми сподобався Залевський (ФОТО)
6

Другий день сезонів моди в рамках Ukrainian Fashion Week ознаменувався показами колекцій Залевського, Гресь та менш відомих Олени Даць та Світлани Тєгін. Епатажний Залевський цього разу демонстрував одяг, витриманий у правилах відповідно до події.

Залевський, у колекції "осінь-зима 2008-2009" спрямував свою фантазію саме у цей бік, мовляв, правила в одязі можуть бути не такими вже й нудними. Накидки-трансформери, блузки-павутинки, гіпюрові спортивні кофти на шовковій основі, розшиті бісером, лаковані куртки... Відтепер це все можна носити не лише на гламурні вечірки, а й сміливо натягувати, прямуючи на роботу в офіс, - стверджує Залевський.

Водночас, джинсова колекція Вікторії Гресь надихала присутніх на відпочинок, швидкий рух і... знайомство з українськими амазонками. Адже одяг у стилі "DENIM" - саме для них, впевнених у собі, рішучих та амбітних.

Член Нацради Тетяна Мокріді, як шанувальниця творчості Вікторії Гресь, поділилась враженнями: "DENIM дуже вдала колекція! Я одразу відчула весну та енергію. Дуже захотілося сісти в машину і поїхати у відпустк. Втім, Сама я так одягаюся лише на вихідних, бо на роботі дотримуюсь ділового стилю, але дуже люблю джинси. У неділю планую відвідати інший показ Вікторї Гресь, це вже буде інший одяг, а тоді зроблю висновки щодо придбання котроїсь з моделей. До речі, минулого разу я купила сукню, яка була на показі"

За матеріалами : Vip-ua.

Зараз ви читаєте новину «Доньці Кучми сподобався Залевський (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути