Ексклюзиви
неділя, 29 квітня 2007 10:36

До Іраку на захист принца Гарі вирушив спецназ

Великобританія відправила до Іраку підрозділ армійського спецназу для охорони принца Гарі. Спецпідрозділ вже прибув до країни, де займеться не тільки безпосередньою охороною третьої людини в черзі на британський престол, але і збиранням розвідінформації про бойовиків.

При цьому напередодні одне з іракських угрупувань, "Армія Махді", члени якої є прихильниками радикального лідера шиїта Муктади аль-Садра, заявила, що в Іраку сформовано спеціальний загін для відстежування і викрадення принца. За словами командувача цієї організації, у неї є шпигуни на британських військових базах, які повідомлять про прибуття і місцезнаходження Гарі.

Як повідомлялося раніше, син спадкоємця королівського престолу Великобританії, що закінчив військову академію, найближчим часом прибуде до Іраку для проходження служби. Він командуватиме підрозділом з 12 чоловік на чотирьох розвідувальних машинах Scimitar протягом шести місяців, з посиланням на газету The Observer, передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «До Іраку на захист принца Гарі вирушив спецназ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути