понеділок, 15 грудня 2008 14:08

До 1,2 року засуджений російський програміст, який зламав програми Microsoft і Autodesk

Новоуренгойський міський суд Ямало-Ненецького автономного округу сьогодні засудив до 1,2 року позбавлення волі умовно системного адміністратора компанії "Ямалстроймеханізація" Дмитра Мірзаєва, який зламав програми корпорацій Microsoft і Autodesk, повідомили в прес-службі Уральської транспортної прокуратури.

"Мірзаєв у вересні 2008 року за грошову винагороду, не маючи дозволу правовласника на використання комп"ютерних програм, незаконно інсталював на жорсткий диск персонального комп"ютера програми корпорацій Microsoft і Autodesk, чим заподіяв їм збиток у розмірі більше 100 тис рублів", - розповіли в прес-службі.

За вироком суду Мірзаєв визнаний винним за статтями КК Росії "Порушення авторських та суміжних прав", "Неправомірний доступ до комп"ютерної інформації" та "Створення, використання і розповсюдження шкідливих програм для ЕОМ". "Окрім умовного терміну позбавлення волі за рішенням суду він повинен буде виплатити штраф у розмірі 10 тис. рублів", - відзначили в прес-службі, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «До 1,2 року засуджений російський програміст, який зламав програми Microsoft і Autodesk». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути