понеділок, 26 травня 2008 15:43

Для школярів- хуліганів Великої Британії створять "табори пороку"

У Великій Британії учнів молодших класів, що хуліганять і заважають вчителям проводити уроки, будуть відправляти в спеціалізовані навчальні заклади за назвою "табори пороку" (sіn bіns). У випадку виправлення вони згодом зможуть повернутися до звичайної школи. Відповідний проект вводить зараз уряд Великої Британії.

У школах особливо суворого режиму учні, що підривають громадський спокій, повинні будуть, крім стандартних уроків, відвідувати заняття з управління своїми емоціями, у тому числі гнівом. Юні хулігани будуть виправлятися, щоб потім повернутися до звичайної школи.

За словами міністра освіти Великої Британії Еда Боллса, ці заходи спрямовані на те, щоб допомогти важким дітям, яких звичайно просто виганяють зі шкіл. До категорії "дітей ризику", за словами міністра, будуть відносити не тільки тих, хто погано поводиться , але також і тих учнів, чиї родичі мають злочинне минуле.

По всій країні буде побудовано 450 спеціальних шкіл. Ймовірно, до таких закладів потраплять близько 135 тисяч британських учнів. Спецшколи діти зможуть залишити в будь-який час із того моменту, як їхня поведінка перестане викликати нарікання вчителів. Можливий також варіант, що дитина буде проводити в закладі лише частину навчального тижня.

"Ми б хотіли втрутитися на більше ранній стадії й використовувати альтернативні рішення, поки діти не потраплять у вигнання, - додає Ед Боллс. - Якщо хочеш допомогти дитині, що перебуває в категорії ризику й досить ймовірно піде по неправильному шляху, потрібно починати з молодших шкіл", повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Для школярів- хуліганів Великої Британії створять "табори пороку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути