пʼятниця, 22 серпня 2008 08:34

Дівчина переплутала педалі, заїхала в під"їзд і збила подругу (ФОТО)
6

На вул. Кудрявській, у дворі дому N8-А, дівчина за кермом Mitsubishi Colt врізалася в парадні двері і зачепила свою подругу!

За словами друзів потерпілої, вона попросила подругу припаркувати свою машину. Та сіла за кермо і почала розвертатися, але її маневр закінчився плачевно. Тимчасовий водій, здаючи назад, заїхала на сходинки і в"їхала у двері, які, у свою чергу, зачепили власницю Colt. Як розповіла горе-водій співробітникам ДАІ, вона натиснула на гальма, але педаль провалилася у підлогу. Вона спробувала включати "нейтралку", але важіль КПП (автоматичної!) не послухався її, і машина поволі почала заїжджати на сходинки.

Чоловік, який ходив поряд, повідав нам свою версію. За його твердженнями, дівчина просто переплутала педалі гальм та газу, що і призвело до ДТП. Цей варіант розвитку подій нам здався правдоподібнішим, що зайвий раз підтверджують сліди паленої гуми на асфальті.

У результаті аварії, господиня машини отримала несерйозні травми.

Colt вже не вперше опиняється в аварії. Цього разу, він отримав пошкодження заднього бампера і незначні подряпини на задньому лівому крилі. У результаті праве заднє колесо Mitsubishi зависло у повітрі, а двері водія від деформації кузова небагато перекосило, повідомляє Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «Дівчина переплутала педалі, заїхала в під"їзд і збила подругу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути