субота, 28 червня 2008 20:42

Дисертації для британців писали індійські аутсорсери

Студенти й аспіранти Бірмінгемського університету (Велика Британія) замовляють виконання своїх завдань з програмування, у тому числі й дисертацій, аутсорсерам з Індії, повідомляється в заяві керівництва університету.

Бірмінгемські студенти знаходили індійських програмістів за допомогою Google, або розміщали оголошення із завданням на одному з популярних ресурсів. Після цього обирався розроблювач, що запросив найменшу суму за виконання завдання.

За даними університетського керівництва, виконання рядового завдання аутсорсерами коштувало студентам від десяти доларів. За виконання більш складної роботи, наприклад, дисертації, індійські програмісти просять 200 доларів.

За аутсорсінговими ресурсами керівництво Бірмінгемського університету спостерігає з 2004 року. За цей період було виявлено не менше тисячі осіб, які скористалися послугами аутсорсерів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дисертації для британців писали індійські аутсорсери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути