середа, 25 липня 2007 09:32

Директор McDonald"s звільняється, щоб працювати вчителем

Фінансовий директор найбільшої в світі мережі ресторанів швидкого харчування McDonald"s Меттью Полл має намір піти у відставку. Як повідомляється в прес-релізі компанії, М.Полл готовий продовжити виконання своїх обов"язків на посту фінансового директора до кінця 2007 р., поки компанія шукатиме наступника, проте після цього М.Полл цілком присвятить себе викладанню.

Раніше сьогодні компанія McDonald"s опублікувала фінансовий звіт за перше півріччя 2007 р. Чистий прибуток мережі ресторанів швидкого харчування за вказаний період знизився в 29 разів - до 50,7 млн дол. (0,04 дол./акція) в порівнянні з 1,46 млрд дол. (1,16 дол./акція), отриманими за аналогічний період роком раніше. Чисті збитки McDonald"s в II кварталі 2007 р. склали 711,7 млн дол. (збитки на одну акцію - 0,60 дол.) в порівнянні з чистим прибутком у розмірі 834,1 млн дол. (0,67 дол./акція), отриманим за аналогічний період роком раніше, передає РБК-Україна.    

Зараз ви читаєте новину «Директор McDonald"s звільняється, щоб працювати вчителем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути