Ексклюзиви
четвер, 14 червня 2007 18:13

Дев"ятикласник, що осліпив свою дівчину, отримав 6 років колонії

У Омську 15-річного школяра, який з ревнощів засліпив свою дівчину, суд засудив до 6 років позбавлення волі з відбуванням покарання у виховній колонії. Крім того, на користь потерпілій суд розпорядився стягнути 500 тис. рублів як компенсацію моральної шкоди.

Вирок суду відносно учня дев"ятого класу вечірньої середньої школи, який був визнаний винним в умисному спричиненні тяжкої шкоди здоров"ю і розкраданні чужого майна по ч.1 ст. 111, ч.1 ст. 161 УК РФ, вступив в законну дію.

Як встановило розслідування, в грудні 2006 року підліток, прогулюючись з дівчиною, привів її на безлюдну ділянку місцевості, розташовану на території ТОВ "Омський річковий порт", наніс їй ножем декілька ударів в область очей, після чого викрав у дівчини сумку, телефон і сховався.

Через деякий час дівчину виявили охоронці річкового порту. Медикам вдалося врятувати життя потерпілої, проте поранення привели до повної втрати зору.

На суді підліток заявив, що приводом для скоєння злочину з"явилися ревнощі, оскільки він підозрював, що дівчина зустрічається з іншим хлопцем, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Дев"ятикласник, що осліпив свою дівчину, отримав 6 років колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути