четвер, 22 лютого 2007 11:23

Дев"ять дітей за дев"ять років народила британка (ФОТО)

 

Жителька Великої Британії Раян Воррінер, 32 роки, народила свою дев"яту дитину через 9 років після першої. Проте жінка не збирається зупинятися на досягнутому і планує народити десяту, щоб заповнити вільне місце в сімейному мікроавтобусі.

Два тижні тому в сім"ї Воррінер сталося поповнення - народився хлопчик, якого назвали Ейві. До цього 2005 року Раян народила трійню. І навіть не дивлячись на те, що її тіло "говорить" їй зупинитися, вона не виключає можливість завести десяту дитину.

Дев"ять років тому народилась перша дитина Раян на ім"я Ерін. Через рік у неї і її чоловіка Малкольма, який працює у поліції, з"явився син Джексон, йому зараз 8 років. Через два роки народився Гаррісон, йому зараз 6. Ще один хлопчик Коллан з"явився на світ 2003 року. Потім народилася дочка Тайтам. У березні 2005 року Раян народила відразу трьох дівчаток: Айліш, Розмарі і Мередіт. Їм зараз майже 2 роки.

Щоденні турботи матері дев"ятьох дітей достатньо тяжкі. Раян доводиться прати речі по чотири рази на день. Крім того, подружжю Воррінер довелося придбати величезну ванну, де можуть митися декілька людей одночасно. Їм доводиться ходити в магазин за продуктами двічі на тиждень, витрачаючи при цьому $340. В даний час Раян і Малкольм займаються розширенням будинку, в якому вже знаходиться шість спалень, повідомляє Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Дев"ять дітей за дев"ять років народила британка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути