Ексклюзиви
вівторок, 23 вересня 2008 08:36

Девід Блейн провисить догори ногами 60 годин

Американський фокусник і шоумен Девід Блейн вирішив встановити новий рекорд і провести догори ногами на висоті 13 метрів 60 годин. Блейна підвісять на тросах в Центральному парку Нью-Йорка, повідомляє Reuters.

Після цього Блейн збирається впасти на землю. Падіння Блейна демонструватиметься в прямому в ефірі. Свій номер фокусник називає "Стрибок смерті".

Блейну належать декілька незвичайних досягнень. У листопаді 2000 року він провів 61 годину усередині крижаної брили на Таймс Сквер. У 2002 році він 35 годин простояв на 27-метровій колоні біля Публічної бібліотеки Нью-Йорка, а в 2006 - провів 7 днів в заповненій водою прозорій кулі. Блейн своєю вуличною магією розважав і жителів Лондона - в 2003 році він пробув 44 дні у підвішеній над Темзою прозорій коробці.

У більшості росіян ім"я Девід Блейн асоціюється перш за все з демонічним фокусником з пародійних роликів, що стали відомими завдяки озвученню Андрія Бочарова (колишній учасник ОСП-СТУДІЇ).

Зараз ви читаєте новину «Девід Блейн провисить догори ногами 60 годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути